TEZAHÜRATLARIYLA SAHAYI İNLETTİLER

TEZAHÜRATLARIYLA SAHAYI İNLETTİLER

Batman Belediyesi, İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile diğer paydaş kurumlarla yürütülen 'Ben de Varım Projesi' devam ediyor.

Merkez ve ilçelere bağlı köylerde yaşayan öğrencilerin kişisel gelişimlerine olumlu katkı sağlamak amacıyla başlatılan proje ile çocuklara kentin yaşam koşulları, sosyal ve kültürel zenginliklerini tanıtma imkanı sağlanıyor.

Ailelerinden alınan izinle, Batman Belediyesi tarafından köylerinden otobüsle alınan öğrenciler Batman’da gezdirilerek keyifli bir gün yaşadı. Batman merkez Bayraklı ve Demirlipınar köylerinde okuyan 180 öğrenci Batman’da konuk edildi.

Batman Şehir Stadında 3. Lig 2. Grupta mücadele eden TPAO Batman Petrolspor ile Ergene Velimeşe Spor Kulübü karşılaşmasını izleyen öğrenciler taraftar heyecanını doyasıya yaşadı. Belediye Spor İşleri Müdürlüğünce köylerinden alınan ve hafta sonunu eğlenceli bir şekilde geçiren öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Okul idareci ve öğretmenlerinin de eşlik ettiği ‘Ben de Varım Projesi’ kapsamında öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Öğrenci ve öğretmenler, kendilerine bu imkanı sağlayan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’e teşekkürlerini iletti.